Został zakończony II etap aktualizacji strony i poprawienia jej szybkości ładowania. Na tym etapie skupiłem się głównie na przywróceniu zdjęć z poprzednich stron, modernizacji kodu, przygotowaniu pod pozycjonowanie, ustawieniu chronologicznie zdjęć i nadaniu stronicowania galerii. W związku z modernizacja systemu w Stowarzyszeniu Eurobeskidy trwają nadal pracę nad segregacją zdjęć. W związku z niekompetencją poprzednich administratorów strony wiele galerii zdjęć nie zostało dodanych w należytym czasie, dlatego też dodałem nowe galerie takie jak:
- VII Ogólnopolski Turniej Tenisa Stołowego Osób Niepełnosprawnych Żywiec 2007
- Finał "Bliżej Natury"
- II Ogólnopolskie Integracyjne Zawody w Wyciskaniu Sztangi Leżąc Żywiec 2005
Planuję po zakończeniu segregacji dodać kolejne brakujące galerie zdjęć...
Dnia 01.07.2009 r planujemy rozpocząć działania promocyjne mające na celu podniesienie strony w rankingu google, innaczej mówiąc zwiększenie jej popularności oraz wprowadzić nowe funkcje i poprawki, między innymi ankietę na najlepszego sportowca stowarzyszenia.
Muszę przyznać, iż bardzo mile widziane byłyby wszelkie uwagi na forum lub prywatnie na maila: netstrony@gmail.com dotyczące funkcjonowania portalu, błędów na stronie: zarówno tych językowych, jak i np. w postaci nie działających linków. Ponadto byłbym bardzo zainteresowany sugestiami dotyczącymi nowych funkcjonalności. Chciałbym, aby ta strona budowana była przez wszystkich wspólnie. Jestem otwarty na propozycje.
Pozdrawiam wszystkich
członków stowarzyszenia
oraz użytkowników strony
"Tworzenie czegokolwiek nowego nie jest możliwe wyłącznie przy pomocy intelektu. To gra instynktu pobudzanego przez wewnętrzną potrzebę. Twórczy umysł bawi się obiektem, który kocha."www.strony-internetowe.vot.pl - profesjonalne strony internetowe i projekty graficzne
www.stylgraf.pl - firma reklamowa